| Zero Kiryuu FC | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Kanlı Kontes
Mesaj Sayısı : 31 Kayıt tarihi : 27/06/09 Nerden : Elizabeth Bathory-Sensei'min yanından *-*
| Konu: Zero Kiryuu FC Paz Tem. 26, 2009 9:43 pm | |
| Kimdir Zero Kiryuu?.. Vampire Knight'ın yakışıklı, cool, vampir düşmanı ve müstakbel vampir avcısıdır kendileri ve bununla beraber animenin en tatlı karakteri Zero Kiryuu'dur istisnasız tabii ki ^.^ Neden Zero fanıyız?* Anime de en güzel kan içen istisnasız Zero'dur :N * Kyaa diye, bağırıp kıyametleri koparan salak sürüsünü en güzel kovalamayı başaran Zero'dur O__O * En karizmetik Zero'dur *-* * En depresif modunda bile ağzımızın suyunu akıtmayı başaran Zero'dur *-* * En cool silah çeken Zero'dur. * Kaname odununa kıyasla, en dünyayı ben yarattım havalarında dolaşmayan Zero'dur *-* * Yuuki, tarafından en çekmediği eziyet kalmayan yine Zero'dur.Evet, dostlarım eğer sizde Zero Kiryuu Fanıysanız sizi dört gözle Fan Kulübüze bekliyorum *-* Eğer, "Yok kardeşim, sevmiyorum, git işine diyorsanız" bizi uğraştırmadan Anti'sini açınız XDXD KurucuKanlı KontesV.I.P. Üyeleri (İsteyen bir kişiyi de V.I.P. üyesi olarak alıyorum. V.I.P üyesi olmak için yalnızca Zero Kiryuu Fanı olmanız yeterlidir ) ChaN-SamAÜyelerMetallicAnimewampireJeanneResimler- Spoiler:
(Sizden gelen Resimler'i de bekliyorum *-*) Gifler- Spoiler:
(Sizden gelen Gif'leri de bekliyorum *-*) Banner(Şu an için yok ancak kısa bir süre içinde ekleyeceğim *-* Sizden gelen Banner'ları da bekliyorum *-*)
En son Kanlı Kontes tarafından Çarş. Ağus. 05, 2009 10:43 am tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi | |
|
| |
MetallicAnime
| Konu: Geri: Zero Kiryuu FC Ptsi Tem. 27, 2009 12:14 pm | |
| ha ha süper olmuş; - Spoiler:
Neden Zero fanıyız?
* Anime de en güzel kan içen istisnasız Zero'dur :N * Kyaa diye, bağırıp kıyametleri koparan salak sürüsünü en güzel kovalamayı başaran Zero'dur O__O * En karizmetik Zero'dur *-* * En depresif modunda bile ağzımızın suyunu akıtmayı başaran Zero'dur *-* * En cool silah çeken Zero'dur. * Kaname odununa kıyasla, en dünyayı ben yarattım havalarında dolaşmayan Zero'dur *-* * Yuuki, tarafından en çekmediği eziyet kalmayan yine Zero'dur.
bende zero fanıyım bu fc de olmak en doğal hakkım xD | |
|
| |
Kanlı Kontes
Mesaj Sayısı : 31 Kayıt tarihi : 27/06/09 Nerden : Elizabeth Bathory-Sensei'min yanından *-*
| Konu: Geri: Zero Kiryuu FC Ptsi Tem. 27, 2009 3:32 pm | |
| Yoldaş MetallicAnime, Zero Kiryuu Fan Club'ına hoş geldin ^.^
Tabii ki, Zero Fanlarının bu FC de olması onların en doğal hakkı. Eklendin *-* | |
|
| |
ChaN-SamA
| Konu: Geri: Zero Kiryuu FC Ptsi Tem. 27, 2009 4:26 pm | |
| Ehm. Bende büyük fanlarındanım Zeroo <3 <3 <3 Benide al kontes'im yakında bi banner gönderirim ben =P | |
|
| |
Kanlı Kontes
| Konu: Geri: Zero Kiryuu FC Ptsi Tem. 27, 2009 7:53 pm | |
| Yoldaş Sister'ım, seni de Zero Fanları arasında görmekten gurur + onur duyarım *-*
Banner'ını en kısa zamanda bekliyorum ve tabii ki eklendin ^.^ | |
|
| |
wampire
Mesaj Sayısı : 12 Kayıt tarihi : 17/07/09 Yaş : 34 Nerden : ankara
| Konu: Geri: Zero Kiryuu FC Ptsi Tem. 27, 2009 10:25 pm | |
| vampir.... zero.... beni de alır mısın yoldaş *-* | |
|
| |
Kanlı Kontes
| Konu: Geri: Zero Kiryuu FC Salı Tem. 28, 2009 7:29 pm | |
| Yoldaş wampire, Zero Kiryuu Fan Club'ına hoş geldin *-* Fc'mizdeki üyeler gittikçe artıyor, bir Banner yapmayı borç bildim kendime XDXD
Eklendin wampire *-* | |
|
| |
wampire
Mesaj Sayısı : 12 Kayıt tarihi : 17/07/09 Yaş : 34 Nerden : ankara
| Konu: Geri: Zero Kiryuu FC Cuma Tem. 31, 2009 11:28 pm | |
| eheheh (= bende bişeyler yaparım artık, boş durmam U_U | |
|
| |
Kanlı Kontes
| Konu: Geri: Zero Kiryuu FC C.tesi Ağus. 01, 2009 9:40 am | |
| Teşekkürler Yoldaş wampire ^.^ Katkılarını bekliyoruz *-* Tembel Kontes hala bir Banner yapmakta ya da yapmaya çalışmakta XDXD Çalışkan Üyelerimiz eminim bu Yüce FC'yi Banner'sız bırakmayacaklardır U__u'' Neyse, yakında açacağım Anti-Kuran FC'ye de buradaki herkesi bekliyorum *-* Katılan yoldaşlarımız için bedava meşale ve tırpan veriyoruz, ki bence kaçınılmaz bir fırsat U___U'' | |
|
| |
Jeanne Admin
| Konu: Geri: Zero Kiryuu FC Salı Ağus. 04, 2009 7:29 pm | |
| | |
|
| |
Kanlı Kontes
| Konu: Geri: Zero Kiryuu FC Çarş. Ağus. 05, 2009 10:42 am | |
| | |
|
| |
| Zero Kiryuu FC | |
|